Om oss

Sikker

Med lang erfaring i bransjen kan du være trygg på at jobben utføres etter gjeldende regler og forskrifter.

Løsningsorientert

Vi er en løsningsorientert bedrift. Det er viktig for oss som bedrift å løse problemer og møte utfordringer i en jobb.

Rutiner og kvalitetssikring

Vi har gode rutiner for kvalitetssikring. Som kunde av oss skal du være fornøyd med alle tjenester og oppleve en høy grad av service.

Elverum Elektro utstyr

Ønsker du å vite mer om bedriften vår?

Om Elverum Elektro AS

Elverum Elektro AS er din lokale elektriker. Vi utfører en rekke tjenester som rehabilitering, sikringsskap, belysning, smarthus, varme, nybygg og mer. Vi påtar oss både store oppdrag og mindre serviceoppdrag. Ingen oppdrag er for små. Vi leverer produkter av kjente merkevarer og vi gir oss ikke før kunden er fornøyd.

Vi har lang og bred erfaring fra bransjen. Dette gir oss en allsidig kunnskap innen faget. Den kunnskapen vi har opparbeidet etter flere år fra bransjen skal komme våre kunder til gode. Vi har opplevd mange utfordringer gjennom årene, og vi har som resultat av dette blitt langt mer løsningsorienterte.

Vi kan komme på en gratis befaring og gi deg et skiftelig og uforpliktende tilbud på oppdraget du ønsker å gjennomføre. Vi skal komme til avtalt tid og utføre oppdraget innen de tidsrammer som er gitt. Som kunde skal du oppleve at vi stiller opp. Vi skal vise service og utføre oppdraget innen de tidsrammer som er oppgitt og til den prisen vi har gitt. Det skal ikke være noen skulte utgifter på oppdragene vi utfører.

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en samtale

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle